Renato Usatîi, primarul mun. Bălți a oferit în dar IMSP Spitalul Clinic  Bălți o ambulanță de tip reanimobil. Ambulanța de model Ford este dotată cu echipament performant, care va permite acordarea îngrijirilor medicale necesare, în timp ce pacientul este transportat către spital. Mai mult ca atât, edilul va acoperi unele cheltuieli ale lucrărilor de recostrucție a trotuarelor din preajma instituției medicale.

Pentru vehicul au fost alocați circa 70 de mii de euro. Certificatul și actele aferente au fost înmânate domnului director Serghei ROTARI în cadrul evenimentului de deschidere a centrului de vaccinare.

Domnul director, Serghei ROTARI, a adus sincere mulțumiri primarului Renato USATÎI pentru acest frumos și valoros cadou. Reanimobilul va aduce mari beneficii pacienților.

Totodată, în cadrul evenimentului, Renato USATÎI a anunțat că va procura din sursele proprii materiale, pentru pavarea a 1700 metri pătrați din scuarul instituției medicale. Iar cheltuielile pentru lucrări vor fi asigurate de către administrația locală.