La data de 27.05.2021 a avut loc ședința ordinară a Comitetului Sindical a IMSP Spitalul Clinic Bălți. Luând în considerație situația epidemiologică, membrii Comitetului Sindical au fost prezenți on – site și online.
      În cadrul ședinței de lucru au fost discutate și analizate unele probleme cu care se confruntă angajații în activitatea zilnică. O altă temă de discuție a fost bugetul sindical – mecanismul de distribuire a mijloacelor financiare și transparența acestora.
      Președintele Comitetului Sindical, Aliona Calistru, a informat membrii Comitetului Sindical:
  1.  Pe parcursul celor 5 luni a anului 2021 s-au adresat la Comitetul Sindical 78 colaboratori ai instituției cu diverse probleme, care au fost soluționate în proporție de 99%.
  2.  Întâlnirile permanente cu Administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți, pentru soluționarea problemelor angajaților.
        Totodată, au fost trasate obiective pentru perioada următoare. Angajații vor fi informați despre hotărârea ședinței prin intermediul organizatorilor de grup sindical din subdiviziuni.
          Aliona Calistru, a venit cu câteva mesaje către lucrătorii medicali: “Adresați-vă la necesitate la Comitetul Sindical. În limita competențelor noastre vom depune toate eforturile pentru a Vă ajuta în soluționarea problemelor apărute”.