Atelier de lucru “Monitoringul hemodinamicii la pacienți suferinzi de MODS de origine virală (COVID) desfășurat la IMSP Spitalul Clinic Bălți, de către dl. Victor COJOCARU, șeful catedrei de Anesteziologie şi reanimatologie nr.2, profesor universitar în cadrul Universității de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”.

Instituția gazdă (IMSP Spitalul Clinic Bălți) aduce sincere mulțumiri domnului profesor Victor Cojocaru pentru suportul acordat întregii echipe medicale, în ceea ce privește ghidarea și managementul cazurilor complicate a pacienților cu COVID.

Suntem recunoscători pentru instruirea și implicarea domnului PROFESOR, pentru faptul că este mereu alături de noi, demonstrând un înalt nivel de profesionalism și bune competențe în activitatea medicală, servind ca un adevărat exemplu pentru toți.

Fiecare conlucrare cu dumnealui, dă puteri echipei noastre medicale, o face mai sigură în propriile puteri și mai hotărâtă, deoarece, indiferent de circumstanțe, situație și oră, domnul COJOCARU răspunde la multe întrebări și ne ghidează pe fiecare caz în parte.

Vă mulțumim din suflet, că într-un timp atât de complicat V-ați  rezervat timp pentru a fi alături de noi și de problemele noastre!!!!