Cu referire la apariția în mediul on-line a unui material defăimător, publicat la comandă, de către Asociația Obștească Lex XXI, referitor la ponegrirea personalității sefului secției ATI din cadrul Centrului, dlui Visarion TICA.
Aducem la cunoștința Dvs că, domnul doctor Visarion TICA activează în cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți, în secția anestezie si terapie intensivă, timp de 27 de ani, paralel activând ca medic în direcția de Aviație Sanitară, iar de la începutul anului 2021, este medic șef secție ATI din cadrul Centrului Covid – 19.
Pe parcursul activității sale profesionale, dr Visarion TICA a dat dovadă de disciplină, principialitate, perseverență în rezolvarea sarcinilor de lucru, știe să-și apere poziția proprie ce ține de activitatea profesională, motiv din care a salvat sute de vieți omenești în această perioadă.
Dl Visarion TICA este responsabil și punctual în îndeplinirea obligațiunilor de serviciu, exigent față de personalul din subordine.
Din partea colegilor, dr Visarion TICA este apreciat, ca o persoană receptivă, prietenoasă, harnică, asiduă, perseverentă, punctuală, se bucură de stimă și respect din partea celor din jur.
Credem că cet. Diana GROSU, urmărește anumite interese și scopuri ascunse că a publicat materialul video defăimător la adresa medicului Visarion TICA.
Pe marginea materialului video, vor fi sesizate organele de resort, în vederea atragerii la răspundere, conform legislației în vigoare, a persoanelor ce au adus prejudiciu imaginii dlui Visarion TICA.