În ajun de Ziua angajatului medical şi a farmacistului, 45 lucrători medicali din cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți au fost felicitați de către primarul interimar dl Șmulschii Ghenadie și viceprimarul dna Dubițkaia Tatiana, pentru responsabilitate, curaj, rezistență și devotament.
 „Apreciem profund munca dvs. și onorăm profesionalismul și implicarea tuturor medicilor și personalului medical. Ați fost și rămâneți în prima linie de luptă împotriva infecției crâncene cu coronavirus. Mulțumim, doctore, pentru munca și dăruirea voastră, pentru alegerea conștientă de a vă jertvi timpul și sănătatea, viața chiar”, a declarat dna Dubițkaia Tatiana.
Directorul IMSP Spitalul Clinic Bălți, dl Serghei ROTARI, a mulțumit din suflet Administrației Publice Locale pentru sprijin și ajutor. „Suntem un colectiv care face tot posibilul pentru binele pacientului. Vă felicit și pe dumneavoastră cu ocazia acestei sărbători, Vă doresc multă multă sănătate, succes, bucurii de la tot ce vă înconjoară”.
 Este de menționat că, Ziua lucrătorului medical și a farmacistului este marcată în Republica Moldova, în a treia duminică a lunii iunie. Sărbătoarea a fost instituită prin decret prezidențial în anul 1994 cu scopul de a aduce un omagiu reprezentanților comunității medicale din Republică și de a onora progresele din domeniu.