Astăzi, orașul împlinește frumoasa vârstă de 600 ani. Cu această ocazie, dis-de-dimineață în centrul capitalei de Nord sărbătoarea a pornit cu o liturghie oficială săvârșită de către un sobor de preoți în piața Independenței. După depunerea de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare, în centrul orașului s-a desfășurat Alaiul de sărbătoare cu genericul “Omagiu orașului Bălți la 600 ani” cu participarea reprezentanților Administrației Publice Locale, instituţiilor publice și private, organizaţiilor și întreprinderilor din oraș.
A devenit deja o tradiție, ca IMSP Spitalul Clinic Bălți în frunte cu directorul Serghei ROTARI, împreună cu personalul medical să participe la parada de sărbătoare manifestând mândria, bucuria de a locui și a salva vieți într-un astfel de oraș frumos.
Directorul IMSP Spitalul Clinic Bălți, Serghei Rotari vine cu un mesaj de felicitare pentru toți bălțenii, cu prilejul acestei frumoase sărbători:
„Cu ocazia Hramului oraşului, adresez cele mai calde felicitări, urări de sănătate şi bucurie tuturor locuitorilor municipiului Bălți şi oaspeţilor orașului. Vă doresc succese în activitatea zilnică, perseverenţă şi performanţă, pentru că împreună contribuim la progresul, prosperarea şi promovarea oraşului nostru. Această zi de sărbătoare să aducă lumină în casele voastre şi să fie plină de evenimente frumoase petrecute alături de cei dragi”.
La Mulţi Ani, Bălți!!!!