Astăzi, 23 decembrie 2020, cet. Diana Grosu a intrat abuziv în IMSP Spitalul Clinic Bălți, fiind însoțită de 3 colaboratori a Inspectoratului de Poliție Bălți, având ca motiv – depunerea unor acte.

Necătând la faptul că cet. Diana GROSU i s-a explicat procedura de depunere și de ridicare a solicitărilor prin intermediul IS ,,Posta Moldovei” dumneaei insistent a intrat în incinta instituției noastre, or, primordial este de a fi prezent fizic în IMSP Spitalul Clinic Bălți pentru a depune o cerere, decât limitarea transmiterii infecției cu noul Coronavirus, conform regulilor și deciziilor Comisiei Naționale și Municipale pentru Situații Excepționale în Sănătate Publică.

Este de menționat că, în contextul situației epidemiologice de COVID-19 si in scopul limitării răspindirii acestei infectii, în cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți, corespondența se efectuează prin intermediul IS “Poșta Moldovei”, pe adresa (MD 3100, mun. Balti, str. Decebal 101, Republica Moldova) sau on-line pe adresa de email –  info@scmb.md.

Este revoltător și strigător la cer, situația descrisă, deoarece în timp ce avem mulți colaboratori infectați de Covid-19 și pacienți în stare gravă/critică, iar medicii luptă pentru sănătatea și chiar viața fiecăruia din ei, membrii organizațiilor neguvernamentale încearcă să-și rezolve interesele personale cu ajutorul organelor de ocrotire a normelor de drept.

Iată, ce “ajutor important” ne oferă această organizație neguvernamentală pentru întreg colectivul IMSP Spitalul Clinic Bălți și activitatea acestuia??????