An de an, în a treia duminică a lunii iunie, în Republica Moldova se sărbătoreşte Ziua lucrătorului medical și a farmacistului. De această dată, ziua lor, a îngerilor în halate albe este sărbătorită diferit de anii precedenți, din cauza situației epidemiologice și a pandemiei cu care se confruntă întreaga omenire.

Cu prilejul zilei profesionale, Vă exprim sincere mulțumiri pentru profesionalismul Dvs, modul dedicat în care Vă implicați în tratarea maladiilor, alinarea suferințelor pacienților și furnizarea de servicii medicale excelente.

  • Mulțumim pentru curajul și răbdarea de care dați dovadă în lupta cu COVID 19.
  • Mulțumim pentru că aveți grijă de fiecare pacient venit în instituția noastră la tratament.
  • Mulțumim pentru că ajutați mamele să dăruiască noi vieți.
  • Mulțumim pentru că găsiți mereu cuvinte de a motiva pacienții să lupte, pentru a merge mai departe.
  • Mulțumim pentru profesionalism, sacrificiu și dăruire de sine.

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume. Această profesie este pe bună dreptate considerată una din cele mai nobile din lume, dar şi una de o responsabilitate inegalabilă.

În această zi frumoasă, Vă doresc să fiţi mereu plini de energie, răbdare, îndrăzneală, echilibru şi perseverență. Să aveți multe succese în realizarea tuturor planurilor, multă sănătate, să Vă bucurați mereu de respectul colegilor, de recunoștința pacienților, de pacea și liniștea din familiile D-voastră.

 

Cu stimă și deosebit respect, 
Director IMSP Spitalul Clinic Bălți, Serghei ROTARI