Astăzi, 24 iunie, colectivul IMSP Spitalul Clinic Bălți a adus sincere felicitări domnului director Serghei ROTARI, pentru că a fost decorat de către Președintele Republicii Moldova, IGOR DODON, cu Medalia ”Nicolae Testemițanu”.

Distincția a fost conferită pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție substanțială la implementarea formelor și metodelor avansate de tratament și pentru dăruirea și abnegația manifestate în actul medical.

Președintele Comitetului Sindical al IMSP Spitalul Clinic Bălți, doamna Aliona CALISTRU, a mulțumit domnului director pentru devotament și răbdare. “Necătând la situația grea în care ne aflăm acum, vă doresc multă sănătate și cât mai multe succese în continuare. Sunteți un adevărat exemplu pentru întreg colectivul medical”.

Este de menționat că, Medalia ,,Meritul Civic” a fost oferită doamnei Maria NEAMȚU, șeful Departamentului de Pediatrie și domnului Sebastian GALBUR, șef secție obstetrica din cadrul Centrului Perinatal.

Vă spunem un sincer MULȚUMESC pentru munca depusă și vă dorim frumoase realizări în viitor. Fie ca perseverența, optimismul, profesionalismul să Vă ajute să țineți piept provocărilor pe care le veți întâlni, iar vocația, compasiunea, bunăvoința și speranța să Vă călăuzească mereu.

Mulțumim!!!