Administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți, împreună cu întregul colectiv aduce sincere mulțumiri echipei de medici și asistenți medicali români care au fost alături de noi timp de 2 săptămâni.

„Multi stimați colegi, e nespus de grea despărțirea, dar, astăzi misiunea DVS se încheie. Vă mulțumim pentru că ați activat cot la cot alături de colectivul Spitalului Clinic Bălți. Suntem recunoscători pentru că ne-ați ghidat în tot acest timp și nea-ți sfătuit cum să facem să schimbăm lucrurile spre bine. Vă mulțumim încă o dată și Vă dorim multe succese și să Vă aibă în pază Bunul Dumnezeu, deoarece sunteți o echipă de oameni luminoși și foarte frumoși”.

Amintim că, în data de 1 mai o echipă formată din 2 medici și 2 asistenți medicali din România și-au început activitatea la IMSP Spitalul Clinic Bălți și au oferit suport  în lupta cu infecția COVID-19, pe o durată de 15 zile. Misiunea medicală din România are drept scop sprijinirea cadrelor medicale din Republica Moldova, în vederea controlului infecției COVID-19.