Kaufland Moldova continuă acțiunile de sprijin pentru sistemul medical din Republica Moldova, care  se află în prima linie de luptă cu COVID 19. Un nou lot de echipamente și consumabile au ajuns la IMPS Spitalul Bălți. Această acțiune a avut loc cu suportul Kaufland, în cadrul campaniei „Împreună pentru voi!”, inițiată de către Asociația Moldova AID.

În acest sens, au fost donate laringoscoape-video, pulsometre deget, pulsometre H 100B EDAN, viziere, costume de protecție, măști, săpun, dezinfectanți, boxe de intubare.

„Ne bucurăm că am reușit să fim parte a campaniei „Împreună pentru Voi”, alături de zeci de companii și persoane fizice, care au demonstrat atât de multă solidaritate și sprijin pentru cei care depun eforturi incredibile și zi de zi luptă cu COVID-19. Acum, mai mult ca oricând, credem că implicarea face diferența, iar tot ceea ce putem realiza este sub umbrela #ajut””, a menționat Cristina Aramă, PR manager Kaufland Moldova.

 „Echipamentele de protecție și cele medicale vin în suportul personalului medical și al pacienților. Suntem deja la a doua donație alături de compania Kaufland și pot spune că solidaritatea dintre societatea civilă și mediul de afaceri este exact tandemul de care are nevoie sistemul medical din țara noastră”, a menționat Ana Racu, membru al Comitetului ONU împotriva torturii, activist civic.

 Administrația IMSP Spitalul  Clinic Bălți, în fruncte cu domnul director Serghei Rotari, aduce sincere mulțumiri Kaufland Moldova și Asociației Moldova AID pentru sprijinul acordat instituției noastre medicale. În astfel de momente dificile, doar prin implicare, solidarizare și responsabilitate putem schimba lucrurile în bine.

Mulțumim încă o dată pentru că ne sunteți alături.

Vă dorim multă sănătate și cât mai multe proiecte frumoase în viitor!!!