De Sfintele sărbători de Paşti, pacienţii din cadrul secției  nr.2 de Boli infecțioase COVID-19 au primit în dar cozonac şi ouă roşii din partea unui grup de cetăţeni din România. Darurile au fost aduse de către: PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi şi PC părinte Florentin Doboşeriu, consilier economic al Episcopiei de Bălţi.

PreaSfinţitul ANTONIE, Episcop de Bălţi, Mitropolia Basarabiei: „Am vrut sa bucurăm pacienţii care stau sub supraveghere cu aceasta veste frumoasa, Învierea Domnului nostru Isus Hristos. Este o donație a unor oameni buni care au sunat și au spus că vor să contribuie la ajutorul medicilor și pacienților”.

Valeriu Bânzari, Şeful Secţiei II de Boli Infecţioase COVID 19 a Spitalului Clinic din Bălţi a menţionat că, în această perioadă tulbure, atât medici cât şi pacienţii au nevoie de susţinere şi orice gest de solidaritate este binevenit şi a mulţumit pentru daruri, dorindu-le tuturor sărbători fericite.

Administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți, aduce sincere mulțumiri Episcopiei de Bălți pentru sprijin și ajutor.

Vă mulțumim din suflet!!!