MULT STIMATE DOAMNE !!!

A devenit deja tradiție, ca în fiecare an, frumoasa zi de 8 martie să fie dedicată vouă, dragi femei. Astăzi, avem un motiv în plus de a vă mulțumi, pentru dragostea și grija pe care o purtați zi de zi întru binefacerea pacienților aflați la tratament în instituția noastră medicală. Pentru că sunteţi cele care înseninează zilele bărbaţilor, pentru că sunteţi cele care suflaţi dragoste peste orice ați face, pentru că daţi lumii mai multă frumuseţe, pentru că găsiți în fiecare zi timp pentru orice problemă, pentru că, deşi vă mai plângeţi câteodată, o luaţi de la capăt în fiecare zi,  și deveniți mai puternice şi mai hotărâte, pentru că în sufletul vostru trăiește iubirea și înțelepțiunea.

De 8 martie Vă dorim o primăvară fermecată, cu soare și multă fericire! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale.

Ziua de 8 Martie să Vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ.  Primăvară şi răsăritul soarelui să Vă aducă împlinirea tuturor viselor, alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… La mulţi ani, dragele noastre!

Cu multă stimă și respect, administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți