În data de 29 februarie la Departamentul AMSA din cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți au venit un grup de medici (profesori ) din municipiu Chișinău, specialiști în domeniul chirurgiei pediatrice, urologiei pediatrice, ortopedie, neurochrurgie și ultrasonografie.

Consultațiile au fost efectuate în cadrul campaniei “Un doctor pentru tine”, astfel, locuitorii din Bălți, și din raioanele adiacente au beneficiat de consultații gratuite din partea medicilor.

Părinții au venit împreună cu copilașii pentru a le verifica starea de sănătate și s-au înscris de dimineață la consultațiile fiecărui specialist.

“Ne bucură faptul că, părinții sunt activi și profită de oportunitatea de a-și aduce copiii la medic, pentru consultație sau tratament. Sănătatea copiilor noștri este esențială pentru viitorul nostru”, a menționat doamna Eva GUDUMAC, doctor habilitat în medicină, membru-corespondent al Academiei de Științe din Moldova, Cavaler al Ordinului Republicii, profesor universitar și  unul dintre cei mai remarcabili reprezentanți ai chirurgiei pediatrice din Republica Moldova.