În data de 25 iulie, curent, în temeiul art. 88 lit. a) din Constituția Republicii Moldova și al Legii cu privire la distincțiile de stat ale Republicii Moldova, Președintele țării – Igor DODON a decernat  doamnei Andriana COZUB, medic în Departamentul de Pediatrie din cadrul IMSP Spitalul Clinic Bălți, suprema distincție de stat, Ordinul „Gloria Muncii”.

Distinția dată, s-a conferit în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă în domeniul ocrotirii sănătății, contribuție la perfecționarea procesului curativ-profilactic și înalt profesionalism.

Este de menționat că, Ordinul Gloria Muncii a fost stabilit prin lege organică, adoptată de către Parlament în 1992. „Ordinul «Gloria Muncii» se confecționează din tombac poleit cu aur, reprezentînd o stea puțin convexă cu opt colțuri, formată din patru raze ce reprezintă spice de grîu stilizate și patru raze cu fațete conice. În centru este imprimată în relief o roată zimțată stilizată suflată cu argint, în partea ei superioară este imprimată în relief inscripția «Gloria Muncii», iar pe cea inferioară – «Moldova». În centrul roții se află imaginea Drapelului de Stat acoperit cu smalț albastru, galben și roșu. În partea inferioară a drapelului se află imaginea în relief a două crenguțe de laur divergente, poleite cu aur, și a unor drepte verticale, suflate cu argint. Diametrul ordinului este de 45 mm.”