Cu prilejul aniversării Zilei de naştere, a mult stimatului, dlui Serghei ROTARI, director al IMSP Spitalul Clinic Bălți, întregul colectiv vine cu cele mai frumoase gânduri şi Vă dorește multă sănătate, noroc şi realizări importante în activitatea pe care o desfăşuraţi.

Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viaţa Dvs –  atît în domeniul profesional, cît şi în universul spiritual – să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective pentru viitor, iar bunătatea și frumusețea să Vă însoțească pretutindeni, fiind generatori a tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, cu un ecou răsunător pentru toţi cei care Vă cunosc.

Astăzi, când la buchetul vieţii Dumneavoastră se mai adaugă încă un frumos trandafir, ţinem să Vă mulţumim pentru efortul, sârguinţa, înţelegerea şi tenacitatea, de care daţi dovadă pe parcursul activității de conducător a unui colectiv destul de numeros. Vă dorim ca planurile Dumneavoastră să creeze un viitor prosper instituției noastre, iar străduinţa să aducă roade în tot ceea ce Vă planificați să faceți.

Fie ca Bunul Dumnezeu să Vă împlinească toate dorințele și să Vă dăruiască  mulți ani fericiți, plini de dragoste și de respect alături de cei dragi!

LA MULȚI ANI!!!