IMSP Spitalul Clinic Bălți a beneficiat de un lot de ajutor umanitar oferit de către Organizația Pharmacie Humataire Internationale Anjou din Franța, prin intermediul Asociației Obștești „Degețel”  din orașul Ungheni.

Astfel, au fost donate mai multe adaptabile, articole ortopedice, mobilier, cărucioare, saltele, paturi medicale, cutii cu bunuri medicale, precum și articole parafarmaceutice.

Potrivit șefului serviciului juridic și achiziții publice, Valeriu BÎLICI ,,Bunurile primite sunt cu titlu gratuit și vor îmbunătăți semnificativ starea tehnico-materială a instituției. Acestea vor fi repartizate în secțiile curative, pentru utilizare în activitatea acestora. Totodată, datorită mobilierului donat, pacienții aflați la tratament în cadrul IMSP SC Bălți, se vor simți ca acasă, primind ajutor medical într-o atmosferă plăcută și agreabilă”.

Administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți exprimă gratitudine față de Organizația Pharmacie Humataire Internationale Anjou din Franța și Asociația Obșteștească „Degețel” pentru suportul acordat, și speră că parteneriatul dintre instituții va avea continuitate în timp, întru îmbogățirea condițiilor și satisfacției pacienților.