”Femeia este al cincilea anotimp, în care natura se odihnește, amintindu-și toate florile primăverii, toate privighetorile verii, toți strugurii toamnei și toate ninsorile iernii”.

Grigore Vieru

MULT STIMATE DOAMNE ȘI DOMNIȘOARE!!!

În acest început de primăvară sărbătorim Ziua Internațională a Femeii. Este încă un prilej de a vă mulțumi, mult stimate doamne, pentru dragostea și grija pe care o purtați zi de zi întru binefacerea pacienților aflați la tratament în instituția noastră. Voi sunteți cele care înseninați zilele, suflați dragoste peste tot ce faceți, găsiți răspuns la orice întrebare, ascultați și tratați cu înţelepciune şi răbdare pe cei ce au venit la Dumneavoastră.

De 8 martie Vă dorim o primăvară fermecată, cu soare și multă fericire! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Ziua de 8 Martie să Vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ.  Primăvară şi răsăritul soarelui să Vă aducă împlinirea tuturor viselor, alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… La mulţi ani, dragele noastre!

Cu multă stimă și respect, administrația IMSP Spitalul Clinic Bălți