Motto„Medicul este, în acelaşi timp, un savant care iubeşte din tot sufletul ştiinţa medicală, adică ştiinţa omului; o fiinţă care se jertfeşte pentru alţii, până la moarte şi, în sfârşit, un învăţător al omenirii sau, mai bine zis, un apostol al moralei”.
Dr. Nicolae Paulescu (1869 – 1931)

 

Mult stimate doamne,

Carolina FRUMUSACHI, șef Centrul Perinatologic și

Tatiana NIDBAILOVA, șef Secție Control Medical!!!!

Cu o deosebită plăcere, întreg colectivul IMSP Spitalul Clinic Municipal Bălți, Vă oferă sincere felicitări cu ocazia frumoasei aniversări, dorindu-Vă cu drag multe victorii în viitor, prosperitate, sănătate, bunăstare și doar gânduri bune. Aducem în această zi sincere mulțumiri pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi, modul dedicat în care vă implicați în luarea diferitelor decizii și alinarea suferinței pacienților. Să fiți, mereu, un exemplu de servire cu abnegaţie a oamenilor, de onorare a datoriei profesionale şi civice.

Să Vă bucuraţi de nenumărate succese şi realizări profesionale, trăind fericirea absolută alături de familie şi toţi cei dragi, care Vă fac zilele mai luminoase. Să creşteţi în palme Speranţa, iar ea să Vă poarte spre noi împliniri, dăruind Tinereţe veşnică prin generaţiile cărora le daţi suflu. Vă mai dorim să aveţi parte de zile pline de Bine, care vor face să Vă zâmbească sufletul şi forţă de a le accepta pe toate cu demnitate, căci toate câte se întîmplă formează marea Minune cu numele Viaţa.

LA MULŢI ANI!