Bebelușii care au venit pe lume în maternitățile din țară și mămicile lor continuă să primească daruri de la Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss”, în cadrul campaniei “O nouă viață”.

Membrii fundației au împărţit cadouri în maternitatea din Bălţi. Tinerele mămici spun cu lacrimi în ochi că sunt recunoscătoare pentru produsele primite în dar pentru îngrijirea nou-născuţilor.

Mariana Ţurcan a devenit mamă a doua oară. A născut o fetiţă pe care a numit-o Anişoara. Mai are o fată de 12 ani, care a aşteptat cu mare nerăbdare venirea pe lume a surioarei mai mici.

Tânăra mamă are motiv dublu de fericire. A adus pe lume un copil sănătos şi a primit un cadou cu produse de primă necesitate pentru îngrijirea micuţei. O surpriză utilă şi plăcută.

”Vă mulţumim frumos şi echipei Edelweiss de asemenea un mare mulţumesc. Vă dorim prosperitate şi să ajutaţi în continuare şi alte mămici”, a spus beneficiară a proiectului, Mariana Ţurcan.

Într-adevăr, cutia-cadou este aşteptată în saloanele din maternităţi.

Emoţiile pot fi văzute şi pe feţele tăticilor. Alexandru Bulmaga a asistat la naşterea primului său copil şi radiază de fericire.

Iar acest bărbat apreciază atitudinea pe care Fundaţia lui Vlad Plahotniuc “Edelweiss” o are faţă de familii.

Maternitatea din oraşul Bălţi este una dintre cele mai mari din ţară.

”Maternitatea din Bălţi este a treia maternitate din ţară după numărul de naşteri, iar Campania O nouă viaţă vine în susţinerea familiilor. Noi ne bucurăm că putem să fim alături de bebeluşii de aici din Bălţi, de părinţii lor”, a spus directorul executiv al Fundaţiei „Edelweiss”, Lidia Cucoş.

Directorul Centrului Perinatologic susţine că o asemenea campanie a fundaţiei este o acţiune ce încurajează natalitatea.

”Este binevenită şi când se va termina programul Fundaţiei Edelweiss ar fi bine ca statul să îşi asume aşa responsabilitate”, a spus directorul Centrului Perinatal din Bălţi, Petru Nedelciuc.

Până în prezent, în cadrul Campaniei „O nouă viață” a Fundației lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”, peste 300 de mame din municipiul Bălţi au beneficiat de cutii-cadou pentru nou-născuți. Campania se desfăşoară în 24 de maternităţi din ţară.

 

SURSĂ: https://www.canal3.md/ro/bebelusii-care-au-venit-pe-lume-in-maternitatile-din-tara-continua-sa-primeasca-daruri-din-partea-ed_67884.html